(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Raaheen CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työtä tehdään vaakakaraisella työstökeskuksella pääasiassa kahdessa vuorossa. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen. Huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta. Kokemus työstökeskuksilta on toivottavaa. Lisäksi aiempi kokemus sorvilla työskentelystä tai jyrsinnästä katsotaan eduksi. 

Työssä menestyminen:
Olet itsenäiseen työhön kykenevä, tiimipelitaidot omaava, tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää.

Tarjoamme sinulle:
- työpaikan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä
- viihtyisät työtilat
- mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. 

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen,
040 582 5650,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Fanuc, Heidenhain, kokoaikatyö