(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Saloon ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on osaamisesi mukaan käyttää ja ohjelmoida työstökoneita. Koneissa on pääasiassa Fanuc- tai Mazatrol-ohjaus. Aiempi kokemus vastaavasta työstä on ehdoton etu.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta, kuten sorvauksesta tai koneistuskeskuksista. Ohjelmointitaito ei ole välttämätön, mutta se lasketaan eduksi. Piirustusten lukutaito sekä mittaustyökalujen hallinta on välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja motivaatio opetella uutta.

Tarjoamme sinulle:
Saat mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan ammattitaitoisessa työporukassa. Saat mahdollisuuden oppia alan ammattilaiseksi, ellet jo ole sellainen. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa heti! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisää hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: cnc-koneistus, kokopäivätyö, ohjelmointi