(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille.

 

Työn kuvaus

Työssä teet haastavia koneistustöitä moniakselisilla työstökoneilla. Käytettävät koneet toimivat Fanucin ja Mazakin ohjelmilla. Työ on kaksivuorotyötä.

Työn edellytykset

- alan koulutusta ja/tai vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista töistä

- kuvanlukutaitoa

- työorientoitunutta asennetta ja hyvää motivaatiota

Mitä tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat siistin ja viihtyisän työympäristön. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten kotisivujemme kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työ alkaa vuokratyösuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi