(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tehtävästä

Etsimme ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen venttiilitehtaallemme Vantaalle.

Työskentelet Metson Hakkilan venttiilitehtaalla kappaleiden valmistuksessa CNC-työstökoneilla. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia - pienisarjatuotantona. Koneistamo kattaa yhteensä 60 työstökonetta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä; tuotannollisissa poikkeustilanteissa työskentelemme tarvittaessa kolmessa vuorossa.


Odotamme

Sinulla on kone-/metallialan koulutus sekä jo jonkin verran aiemmin kerrytettyä ammattitaitoa koneistuksesta CNC-työstökoneilla. Katsomme eduksi kokemuksen työstökoneiden ohjelmoinnista, erilaisista ohjauksista, 5-akselisten koneiden käytöstä ja CAM-sovellusten tuntemuksesta. Tärkeintä on innostunut asenne sekä halu oppia ja kehittyä alalla.

Vastuullisuus, oma-aloitteellisuus sekä ratkaisukeskeisyys kuvaavat tekemistäsi. Tämän lisäksi odotamme aitoa kiinnostusta työmenetelmien kehittämiseen ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen kielen taitoa, englannin kielen osaamisesta on hyötyä.


Tarjoamme

Metso tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen ja suuren yrityksen etujen lisäksi loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa. Saat osaavien ja mukavien kollegoiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.


Lisätietoja ja hakeminen

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian ja viimeistään sunnuntaina 24.3.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Immo Stammeier puh. +358 50 317 1133.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.