(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Asiakkaamme on koneistamo, mikä tekee monenlaisia koneistustöitä esimerkiksi terveysteknologia- ja koneenrakennusalojen yrityksille.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Voit olla uraasi aloitteleva nuori koneistaja tai kokeneempi ammattilainen. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja haluat oppia uutta ja kehittää koneistusosaamistasi. 

Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen hyvällä työmoraalilla varustettu työntekijä, joka kykenee niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Eduksi katsomme kokemuksen CNC-koneistuksesta sekä ohjelmointitaidon.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työhistoriastasi ja koneistusosaamisestasi.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi