(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Kotkassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Etsimme hakijoita, jotka ovat valmiita pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Työssäsi toimit koneistajana asiakasyrityksessämme käyttäen työstökoneita (jyrsin, sorvi), joissa ohjauksena joko Mazak, Heidenhein tai Fanuc. Työ sisältää niin tiimityötä kuin itsenäistä työtä. Työ on 2-vuorotyötä.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta alan peruskoulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi työssä tarvitaan ohjelmointitaitoa ja  osaamista Siemensin karusellisorvin käytöstä. Eduksi katsomme Heidenhein-, Mazak- ja Fanuc-ohjauksen tuntemuksen. Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin.

Tarjoamme Pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus työsuhdeasuntoon.  Hakuprosessi Olisiko tämä työpaikka juuri sinulle? Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aiemmasta työhistoriastasi ja koneistusosaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi