(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsimme asiakkaallemme Lahden seudulle CNC-koneistajaa.

Haemme CNC-koneistuksen osaajaa asiakasyritykseemme töihin kilpailukykyisillä eduilla. Tarve osaajalle on pidempiaikainen, joten hyvin työnsä hoitavalla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä vaatii cnc-koneistuksesta ainakin muutaman vuoden hankittua kokemusta. Toisaalta mikäli olet erittäin oppiva ja kehittymishaluinen henkilö ja olet hankkinut perustaidot cnc-koneistuksesta työn tai koulun kautta, niin kannattaa ehdottomasti myös jättää hakemus!

Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus jo pian ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti tai soita, sillä käymme ehdokkaita läpi jo hakuajan aikana.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella Mari Ylä-Uotilalta puhelimitse 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.