(Poistunut julkaisusta)

CNC -koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulaisiin CNC-koneistajaa

Toivomme sinulta alan koulutusta ja ohjelmointitaitoa. Heidenhein ohjaus on sinulle tuttu ja osaat tulkita piirustuksia hyvin. Olet reippaalla asenteella varustettu, kiinnostunut metallialan uusista mahdollisuuksista ja valmis kehittymään. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn alan ammattilaisten parissa sekä nykyaikaiset työvälineet.  Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille. 

Oletko etsimämme henkilö? Hae oheisesta linkistä tai vaikka sähköpostilla, kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi, 0407069967