(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyrityksellemme Raumalle ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa.

Tehtävänäsi on koneistuskeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Sinulla on aiempaa kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja koneistuskeskuksista. Olet käynyt alan koulutuksen ja sinulla on aiempaa työkokemusta koneistuksesta.

Lisäksi toivomme sinulta:
- hyviä mittaustaitoja
- tarkkaa työnjälkeä
- voimassaolevaa työturvakorttia (ei pakollinen)

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä ja osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, fanuc, koneistuskeskus, kokoaikatyö