(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Honkakoskelle ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Tehtävänäsi on osaamisesi mukaan CNC-sorvaus tai -jyrsintä. Osaat tehdä itsenäisesti ohjelmat ja asetukset ja sinulla on kokemusta mittauslaitteista. Kokemus Siemens-, Fanuc- tai Heidenhain-ohjauksista on eduksesi. Kappaleet ovat suurehkoja, joten isojen kappaleiden käsittelytaito katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- halua tehdä työsi aina hyvin
- hyvää asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sinulla on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi. Valmius tehdä 2-vuorotyötä on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavan työporukan ympärillesi. Lähetä hakemuksesi pikaisesti!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-koneistaja, sorvaaja, jyrsijä, kokoaikatyö, ohjelmointi