(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme Raaheen CNC-koneistajaa vaakakaraiselle työstökeskukselle.

Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen. Huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta. Kokemus työstökeskuksilta on toivottavaa. Lisäksi aiempi kokemus sorvilla työskentelystä tai jyrsinnästä katsotaan eduksi. 

Olet itsenäiseen työhön kykenevä, tiimipelitaidot omaava, tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Fanuc, Heidenhain, kokoaikatyö