(Poistunut julkaisusta)

CNC koneistaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme Oulussa toimivalle globaalille asiakkaallemme

CNC KONEISTAJAA

vahvistamaan heidän Industrian Engineering tiimiä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista päivätyötä.

Työtehtävään kuuluu CNC-työstökeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Tehtävänä on valmistaa mekaniikkaosia prototyyppeihin ja erilaisia jigejä tuotantokäyttöön. Tehtävä on ohjelmointipainoinen, mutta odotamme hakijoilta myös valmiutta manuaalisten työstökoneiden, kuten jyrsinkoneen ja sorvin käyttöön.

Odotamme hakijalta vähintään vuoden mittaista kokemusta CNC työstökeskuksen käytöstä sekä alan koulutusta. Myös ohjelmointikokemus on välttämätöntä. Omaathan hyvät kommunikointitaidot suomen kielellä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, mutta osaat toimia myös tiimissä. Teet työsi laadukkaasti, tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Tarjoamme sinulle työpaikan alansa edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakkaamme mekaniikkapalveluja.

Mikäli haluat kuulla lisää tästä mahdollisuudesta, soita Helen Vesikille 0401678094. Jätä hakemuksesi viimeistään 16.09.2018.