(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme asiakkallemme Punkalaitumelle osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa.

HR-Heikkilä Oy on 8 henkeä työllistävä perinteikäs yritys, joka on perustettu jo vuonna 1989 ja sen tuotantolaitos sijaitsee Punkalaitumella. Yrityksen toiminta pohjautuu ISO 9001:2000 -standardin mukaiseen laatujärjestelmään ja nykyaikaiseen konekantaan

Hakijalta edellytetään:

- Metallialan koulutusta ja työkokemusta koneistuksesta 
- Piirustusten lukutaitoa
- Oikeaa asennetta!

Tarjoamme paikan tiiviissä työyhteisössä kilpailukykyisellä palkalla (palkkaus teknologiateollisuuden TES). Työ on 1-vuorotyötä, mahdollisuus 2-vuorotyöhön. Työt jatkuvat ainakin vuoden, mahdollisuus jatkoon!

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKA TÄSTÄ!

Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi