(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta CNC-koneistajaa Fanucin tai Okuman sorville. Asiakkaamme työstää haponkestävää terästä sekä muita vaativia materiaaleja alihankintana omien tuotteidensa lisäksi.

Etsimällämme hakijalla on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hakijalta odotamme motivoitunutta asennetta, joustavuutta sekä kykyä tehdä töitä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Lisäksi vaadimme voimassa olevia tulityö- ja työturvakorttia. Eduksi katsotaan kokemus metallialan töistä.

Työ alkaa ensin vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta, mikäli kiinnostuit paikasta.

Lisätietoja:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi