(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2018

Asiakasyrityksemme Ata Gears Oy on yli 80 vuotta toiminut perheyritys, kartiohammaspyörien maailmanlaajuinen erikoisosaaja, jonka tuotteet pitävät liikkeessä meri-, ajoneuvo- ja raskaan teollisuuden vaativia kohteita. Viennin osuus on noin 70%, henkilöstömäärä 185 ja liikevaihto n. 30 MEUR. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Pälkäneellä.

Etsimme laadusta tunnetun ja pitkän historian omaavalle asiakkaallemme 

CNC-KONEISTAJAA

Tampereelle Hautalan tehtaalle. 

5 ax-koneistajan roolissa pääset käyttämään Okuma Multus konetta.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme joustavaa, innokasta ja kehittämishaluista tiimipelaajaa, joka kykenee hahmottamaan isoja kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta cnc-koneistuksesta ja erilaisten ja kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja tarkka sekä omaat kyvyn ja halun oppia jatkuvasti uutta.

Rooliasi tukee parhaiten kone- ja metallialan koulutus, GibbsCam ja SolidWorks osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn vakaassa toimintaympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden parissa yrityksessä, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista huolehditaan.

Työsuhde alkaa elokuussa 2018 tai heti sopimuksen mukaan. Palkkaus määritellään ammattitaitosi ja kokemuksesi mukaan. Työtä tehdään 40h/vk, vuorotyövalmius oltava tässä tehtävässä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Mahdolliset yhteydenotot ainoastaan Carrotin kautta. Lisätietoja 0406899111/Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.