(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa työstökeskukselle.

Työtehtävänäsi on CNC-ohjatun pystykaraisen työstökeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Osaat ohjelmoida ja tehdä asetukset itsenäisesti ja sinulla on aiempaa kokemusta koneistuskeskuksilta. Kokemus Fanuc-ohjauksesta on ehdoton etu.

Olet tarkka, määrätietoinen ja tulet toimeet erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on halu tehdä työsi hyvin ja olet motivoitunut. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi