(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Laadukkaat, ammattitaitoiset ja asiakkaan tarpeen mukaiset tiivistysratkaisumme ovat johtaneet onnistuneeseen yhteistyöhön monilla eri teollisuuden aloilla. Tiivistysratkaisumme palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa.

Tutustu meihin sivuillamme http://www.tt-gaskets.fi/tt/

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme CNC-koneistajaa. Työssä käytetään kahta pystykaraista työstökeskusta. Työ pitää sisällään mm. laserleikkauksesta tulevien kappaleiden koneistustehtäviä sekä mahdollisesti työkalujen koneistusta. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää lisäksi mm. koneiden kunnossapitoa, työkalujen asentamista muihin tuotannon koneisiin yms. Työtä tehdään päivävuorossa ma - pe. 

Hakijoilta toivotaan:

- kokemusta koneistajan työstä

- luotettavuutta

- huolellisuutta

- eduksi katsomme Fanuc ja Mastercam tuntemuksen

Tarjoamme:

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan

- kilpailukyisen palkan

- pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen Tiivisteteollisuuden kirjoille, ei siis vuokratyösuhde.

Ei suoria yhteydenottoja Tampereen Tiivisteteollisuuteen. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi 
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818