(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Lahden seudulle CNC-koneistajaa.

Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja haluat kehittää ammattitaitoasi työn parissa, niin tässä voi olla paikka sinulle. Tavoitteena tehtävässä on, että valittu henkilö kehittyy työn kautta koneistuksen ammattilaiseksi haastavien cnc-koneistusprojektien parissa. Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja halua auttaa yritystä menestymään. Eduksi katsomme erityisesti kone- ja metallialan koulutustaustan.

Tehtävässä eduksi on valmius vuorotyöhön.

Tehtävässä alkaa määräaikaisena, mutta työssään hyvin pärjäävälle henkilölle on tässä oiva mahdollisuus vakityöhön.

Kerro hakemuksessasi koneistus-osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten käy jättämässä hakemuksen pikaisesti mikäli kiinnostuksesi heräsi. Hakemuksen pääsen jättämään rekrytointijärjestelmäämme hakupainikkeen kautta tai osoitteessa barona.fi. Valitettavasti emme voi käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia, mutta lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi tai puhelimitse Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.