(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Työ sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa.

Työtehtävät tulevat pitämään sisällään isojen kappaleiden koneistamista.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta. Aikaisempi kokemus koneistamisesta katsotaan eduksi.
Voit olla myös aloitteleva koneistaja, mikäli sinulla on asenne kohdillaan ja motivaatiota oppia alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorotyönä.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.