(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme asiakkaallemme CNC-koneistajaa pystykairaiselle työstökeskukselle.

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä sopimusvalmistaja.

Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, molemmin puolin hyödyttävää, yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa. Laaja ja nykyaikainen konekantamme mahdollistaa erilaisten materiaalien koneistamisen. Valmistamme yksilöllisiä, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä osia sekä osakokonaisuuksia yhdestä kappaleesta useiden tuhansien kappaleiden sarjoihin. Tuotteiden suunnittelussa käytämme SolidWorks suunnitteluohjelmistoa.

Pärjätäksesi työssä sinun pitää olla tarkka ja täsmällinen.
Asenteesi työhön tulee olla aktiivinen, oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme sinulta koulutusta ja kokemusta CNC-koneistuksesta ja -ohjelmoinnista sekä taitoa lukea piirustuksia. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana tuotantoprosessia.

Teet työtä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Arvostamme Heidenhein tuntemusta ja valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä sekä kokoaikaisen työsuhteen, jossa mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.