(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja yövuoroon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Kyröön ammattitaitoisia CNC-koneistajia yövuoroon.

Työsi pitää sisällään osaamisesi mukaan joko työstökeskuksen tai sorvin käyttöä ja ohjelmointia. Osaat tehdä asetukset ja ohjelmat itsenäisesti ja sinulla on kokemusta mittauslaitteista. Kokemus Fanuc- tai Mazatroll-ohjauksesta on ehdoton etu.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- halua tehdä työsi aina hyvin
- hyvää asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sinulla on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa käytössä uudet ja nykyaikaiset koneet. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavan työporukan ympärillesi. Lähetä hakemuksesi pikaisesti!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-koneistaja, Fanuc, Mazatroll, sorvaaja, yötyö