(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Ylikiiminki)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ylikiimiinkiin

CNC-koneistajaa

pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on suomalainen, voimakkaasti kasvava puusepänteollisuuden yritys, jolle on ensiarvoisen tärkeää täyttää asiakkaiden toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos. Nyt he etsivät joukkoonsa CNC-koneistajaa. Voit olla jo valmis ammattilainen tai kiinnostunut oppimaan CNC-ammattilaiseksi. Työhön on mahdollista saada kattava perehdytys, joten voit olla myös vähemmällä kokemuksella oleva innokas oppija!

Eduksesi on alan tutkinto ja työkokemus, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu kehittää itseään työntekijänä. Erinomainen mahdollisuus reippaalle työntekijälle työllistyä mahdollisesti jopa vakituisesti!

Hakijalta odotamme:
- CNC-koneistaja/Fanuc-osaamista tai intoa oppia
- Reipasta asennetta
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä omia turvakenkiä

Palkkaus: palkkatoive
Työn kesto: 2-6kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä kuvallinen hakemuksesi välittömästi, sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksesi voit lähettää sivuillamme www.go-on.fi. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anu Verronen, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.