(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja vakituiseen työsuhteeseen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Haluatko työskennellä koneistajana alansa ehdottomassa edelläkävijäyrityksessä? Yrityksessä, jonka riveissä seisoo satoja metallipuolen huippuosaajia. Nyt olisi paikka auki kokeneelle koneistajalle, joka haluaa osaksi yritystä, jolle jatkuva henkilöstönsä ja tuotantonsa kehittäminen ovat jokapäiväistä työtä – kaiken perusta.

Haemme nyt asiakkaallemme Tampereen toimipisteeseen vakituiseen työpisteeseen
ammattitaitoista koneistajaa, joka tulee vastaamaan monipuolisista koneistuksen tehtävistä.

Tulet työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille, joten kyseessä ei ole vuokratyö.

Työpäivä alkaa yleisesti siitä, että sinun pöydällesi tuodaan piirustukset toteutettavasta tuotteesta ja tehtävänäsi on niin ohjelmoida kuin koneistaa kappaleet asiakastilausten mukaisesti. Työ pitää siis sisällään niin yksittäiskappaleita kuin lyhyitä tuotantosarjoja.

Toivommekin, että omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen haastavista koneistuksen tehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää hyviä piirustusten lukutaitoa, hyvää ohjelmointitaitoa sekä tinkimätöntä työotetta.

Taustallasi ei muuten ole niin suurta merkitystä, sillä asiakkaamme sitoutuu kouluttamaan sinua heidän käyttämiin työ- ja ohjelmointimenetelmiin.

Haluatko ottaa uudet haasteet vastaan vai mietityttääkö joku? Kysy lisää tehtävästä ja varmasti kilpailukykyisestä palkkauksesta.
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, p. 050 4090228.