(Poistunut julkaisusta)

CNC-KONEISTAJA, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Tarkmet Oy on jo 20 vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen laadukasta ja kokonaisvaltaista metalli- ja konealan palvelua; suunnittelua, alihankintaa, tuotteita ja järjestelmiä teollisuuden tarpeisiin. Alihankinnan lisäksi valmistamme kotimaisia ja laadukkaita MKH Press -ja MKH Lift -tuoteperheiden tuotteita yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjontaamme kuuluu mm. standardimalliset ja räätälöidyt hydrauliset puristimet sekä nostomagneetit. Toimintamme täyttää ISO 14001, ISO 9001 ja ISO 45001 -standardien vaatimukset.

 

Etsimme Tarkmetille haasteista innostuvaa

CNC-Koneistajaa Vaasaan

vakaaseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluu haastavat koneistustyöt lähinnä CNC sorveilla ja jyrsimillä. Sinulta onnistuu kappaleiden valmistuksen ohjelmointi CAM-ohjelmalla tai suoraan työstökoneella. Olet mielellään ollut tekemisissä Okuma työstökoneen ohjauksen kanssa aiemminkin ja eikä Okuman OSP-P200L ohjaus ole sinulle aivan vieras. Okuman ollessa sinulle uusi tuttavuus, pääset sen kanssa sinuiksi helposti, jos sinulle on hieman kertynyt koneistusosaamista.

Sinulla on käytössäsi nykyaikaiset ja huolletut työkalut valmistaessasi piensarjoja ja yksittäisiä kappaleita. Sinulla on hyvä hahmotuskyky ja piirustustenlukutaitoa. Pidät mielekkääni ongelmanratkaisua ja saat toimintavapautta työssä osaamisesi mukaan. Isoja kokonaisuuksia tehdään tiimityönä, mutta omatoimisuus ei itsenäisessä toimenkuvassa ole pahitteeksi. Koneistajien tiimi on nuorekas ja joustava, mutta ammattitaitoinen.

Tässä työssä saat eteesi mielenkiintoisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa ammatillisesti. Tukenasi ja mahdollistamassa uuden oppimista on sitoutunut ja osaava porukka Palkkauksesi on linjassa osaamisesi kanssa ja palkka on hyvin kilpailukykyinen. Työtä pääset tekemään siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta mahdollisuus vuorotyöhön on.

Toimithan vikkelästi! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 1.9.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.