(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja Urjalaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut metalliteollisuuden ammattilainen, haemme nyt heidän osaavaan joukkoonsa

CNC-KONEISTAJAA URJALAAN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet jo kerryttänyt alan osaamista ja olet myös innokas oppimaan uutta kanssamme. Vuorotyövalmius ja kuvienlukutaito on myöskin toivottavaa.

Asiakkaalla on käytössä Surfcam- ja Alphacam-ohjelmistot sekä modernit työkalut. Kuulemme myös mielellämme muusta mahdollisesta osaamisestasi eri ohjelmistoihin liittyen.
Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - CNC-koneistaja Urjalaan. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki p. 040 719 1713 tai inga.koivumaki@temp-team.fi