(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja työstökeskuksille (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme nyt pitkään koneistusalalla toimineelle asiakasyrityksellemme Kangasalan Ruutanaan osaavaa CNC-koneistajaa monipuolisiin koneistustehtäviin. Työtä tehdään nykyaikaisilla pysty- ja vaakakaraisilla työstökeskuksilla. Yritys on erikoistunut ruostumattoman- ja haponkestävän teräksen koneistukseen yksittäiskappaleista pitkiin sarjoihin. Yrityksen toimintaa kuvaa luotettavuus ja laadukas työnjälki.

Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tiedossa alkuun arviolta kesäkuun lopulle ja siitä mahdollisesti pidempäänkin. Työaika on liukuva pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–17:00 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.