(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja työstökeskukselle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa työstökeskukselle.

Työsi pitää sisällään työstökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulla on kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta ja olet käyttänyt CNC-koneita itsenäisesti aiemmin. Kokemus Siemens- tai Rexroth-ohjauksesta on eduksi. Kappaleet ovat kooltaan alle metristä muutamaan metriin. Sinulla on alan koulutus ja luet piirustuksia.

Toivomme valittavalta hakijalta:
- itsenäistä otetta työhön
- aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
- voimassaolevaa työturvakorttia
- reipasta asennetta.

Työ tehdään kahdessa vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsopimus on alkuun määräaikainen, mutta hyvä työntekijä pääsee asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätiedot:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistus, työstökeskus, ohjelmointi, 2-vuorotyö, kokoaikatyö