(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja työstökeskukselle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Ylöjärvellä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa työstökeskuksen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä alallaan toiminut osaaja, joka valmistaa laadukkaita osia konepajateollisuuden käyttöön.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimipelitaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa vaakakaraiselle työstökeskukselle. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta koneistustehtävistä. Eduksi katsomme erityisesti Fanuc- ohjauksen tuntemuksen, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua täydentää osaamistaan Fanuc-ohjauksella. Wincam ja/tai mastercam tuntemus on merkittävä etu kyseiseen tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla.

Työstä maksetaan noin 15€ -19€ tuntipalkkaa. Tarkempi palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121

Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405