(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa työkaluvalmistukseen Turkuun.

CNC-koneistajana pääset mukaan kilpailukykyiseen, vakavaraiseen ja eteenpäin pyrkivään perheyritykseen, jonka innovatiivisilla tuotteilla ja asiantuntijapalveluilla on kasvava kansainvälinen kysyntä. Vastuullisessa roolissa pääset näyttämään todelliset kykysi ja vaikuttamaan suomalaisen viennin kasvattamiseen. Hoidat mielenkiintoisia koneistus-, työkalu- ja protovalmistusprojekteja. Toivomme, että olet myös kiinnostunut oppimaan uutta.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

- tehtävään soveltuva metallialan koulutus tai vastaavat tiedot ja taidot itse opiskeltuna

- kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä

- ymmärrys ISO 9001-laatujärjestelmästä osana päivittäistä työntekoa

- käytännönläheinen ja aikaansaava työskentelyasenne

- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta


Eduksesi on myös kokemus työkaluvalmistuksesta ja/tai tarkkuuskoneistuksesta, englannin kielen perusosaaminen (ohjelmistot, käyttöohjeet), CAM-ohjelmointiosaamisen perusteet (CAM Express, Solid Edge) tai että olet käyttänyt seuraavia ohjauksia; Heidenhain iTNC 530, Fanuc 31i.

Tarjoamme sinulle haastavan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan roolin, ammattitaitoiset kollegat ja hyvät henkilöstöedut kasvavassa kansainvälisessä työympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan yrityksen omille kirjoille. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen meille mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 0505495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän hakemuksesi ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.