CNC-koneistaja teollisuuteen Järvenpäähän
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön tehtaalle koneistustehtäviin.

Etsimämme työntekijä on CNC-koneistuksen perusasiat hallitseva tai vaihtoehtoisesti pitkänkokemuksen omaava henkilö, jolla on aito halu koneistukseen. Kyseessä on pidempiaikainen työsuhde koneistustehtävien parissa CNC-työstökeskuksella trukinosien työstössä. Odotamme hakijalta piirustusten lukutaitoa. Työhön sisältyy kappaleenvaihtoa, ohjelmien vaihtamista, sekä osaamisen mukaan ohjelmointia. Työtä tehdään 3-vuorossa arkisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, myös nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme hakijalle pitkäkestoisen työn arvostetussa yrityksessä ja todella hyvät työkaverit positiivisella asenteella. Yritys arvostaa myös oppimishalua ja kannustaa oppimiseen. Saat myös aidosti kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä koneistajana.

Olethan luonteeltasi oppimisen nälkäinen, tarkka, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö. Sinulla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta omalta osaltasi yrityksen tuotantotehtävissä ja kykenet perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510875
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Pornainen, Hyvinkää, Sipoo