(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakkaallemme Tampereen alueelle

CNC-KONEISTAJAA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on suoritettuna koneistajan ammattitutkinto ja omaat noin 6 – 12 kk kokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Olet ohjelmointitaitoinen ja toimit luontevasti uusien ihmisten kanssa.
Työtehtäviisi kuuluvat uusien henkilöiden opastaminen, monipuolinen koneistustyö ja ohjelmointi itsenäisellä ja reippaalla työotteella.

Asiakkaamme mahdollistaa työllistymisen myös osatyökykyisille työnhakijoille, joten älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – CNC-koneistaja Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, 0207 414 852, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.