(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme suorarekrytointina CNC-koneistajaa vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on noin 20-vuotta koneistusalalla toiminut perheyritys Tampereella. Yritys on vahva vaativissa koneistuksissa ja 3D-muotojen työstössä. Vankkaan ammattitaitoon ja asiakaslähtöisyyteen perustuva palvelu kattaa koneistukset yksittäiskappaleista sarjavalmistukseen, joten työ on monipuolista.

Koneet ovat pystykaraisia moniakselisia työstökeskuksia Siemensin ja Fanucin ohjauksella. Käytössä on MasterCam-ohjelmisto. Koneet ja työtilat ovat nykyaikaisia.

Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti. Työaika on pääosin klo 8:00-16:00. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.