(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Tampereelle nyt 

CNC-KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Jos sinulla on alan koulutus,  jonkin verran työkokemusta CNC-sorvaamisesta ja rohkeutta työskennellä itsenäisesti sekä huolellisesti, paikka voi olla juuri Sinun! Työssä pärjää hyvällä perusosaamisella ja Fanuc-ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan paikkansa lunastavalle henkilölle hyvässä, arvostetussa yrityksessä. Tässä yrityksessä panostetaan korkeaan laatuun, toimitusvarmuuteen ja erittäin hyvään asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan. 

Työ on 1-2 vuorotyötä liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisella työsuhteella vuokrauksen kautta. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. 

Hae heti, vielä ehdit saamaan joululahjaksi itsellesi vakituisen työpaikan! Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=307 tai soita työpaikka itsellesi! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.