(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme Tampereelle metallialan pitkän linjan perheyritykseen 

CNC-KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on 1-2 vuotta työkokemusta CNC-sorvaamisesta ja osaat työskennellä itsenäisesti ja huolellisesti. Omaat alan koulutuksen tai olet oppinut työn käytännössä ns. sorvin äärellä. Työssä pärjää perusosaamisella, Fanuc-ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet käyttänyt ohjelmia ja olet nopea oppimaan.

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan paikkansa lunastavalle henkilölle hyvässä, arvostetussa yrityksessä. Tässä yrityksessä panostetaan korkeaan laatuun, toimitusvarmuuteen ja erittäin hyvään asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan. 

Työ on 1-2 vuorotyötä liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisella työsuhteella vuokrauksen kautta. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=11 tai soita työpaikka itsellesi! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

You can apply for this position also in English. It's important that you have some experience in CNC-machinist work.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.