(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa tarkkojen hienomekaniikkaosien valmistukseen Tampereelle.

Asiakkaamme on korkean teknologian yritys ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään rautaisten ammattilaisten kanssa. Tehtävässä koneistetaan tarkkoja ja vaativia komponentteja, pääosin omalle kokoonpanolle.

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa tutkintoa. Sorvauskokemus on eduksi, mutta työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle koneistajalle.

Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä joten tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Työssä pääsee oman mielenkiinnon mukaan myös kehittämään osaamistaan.

Toivomme mielenkiintoa hienomekaniikkaa kohtaan, laatutietoisuutta sekä tarkkaa työskentelyotetta.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja kehittyy osaamisen mukaan.

Työsuhde alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja jatkossa voi olla mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Asiakkaamme on vakavarainen perheyritys joka tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet, dynaamisen työyhteisön sekä modernit työstökoneet.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.