(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme nyt alihankintakoneistukseen erikoistuneelle kehittyvälle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajallamme on reilun 50-vuoden kokemus pirkanmaalaisen teollisuuden palvelemisesta koneistustöissä. Yritys sijaitsee Itä-Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävä on CNC-työstökeskuksella (Fanuc-ohjauksella) tapahtuva tasojyrsintä- ja poraustyö, mutta jatkossa on mahdollisuus työskennellä myös yrityksen monipuolisen konekannan muillakin koneilla. Työstettävät kappaleet ovat kooltaan käsin nosteltavia ja määrältään tyypillisesti 20-50 kappaleen sarjoja.

Työtä tehdään arkisin 8 h / pvä, tyypillisesti klo 07:00-15:30. Tehtävässä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa ja sen jälkeen hyvä tekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tekijällä voi olla kokemuksen tuomaa osaamista, mutta tämä voi olla myös metallialan koneistajakoulutuksesta juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus. Ohjelmointiosaaminen on plussaa. Odotamme joka tapauksessa hakijalta ohjelmoinnin oppimiseen olevan valmiuksia. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen työhön sekä osaamistasi vastaavan palkan mukavan ilmapiirin työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.