(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Tampereen Hervantaan. Työsuhde on alkuun vuoden loppuun kestävä määräaikainen vuokratyösuhde, minkä jälkeen hakijalle voi olla tarjolla pitkäaikaisia työskentelymahdollisuuksia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat pystykaraisen työstökeskuksen ohjelmoinnista ja käytöstä. Työstökeskuksena on Takang MCV1000, Fanucin ohjauksella. Ohjelmoinnissa käytössä on WinCAM-ohjelmisto, jonka käytöstä on oltava aiempaa kokemusta. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja mielellään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Arttu Palolampi puh. 050 411 6509. Soitot arkisin 8.00-16.00 välillä.