CNC-koneistaja Suomen Muovicenterille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Suomen Muovicenter

Muovialan yrityksemme on perustettu jo vuonna 1983 – kokemusta on siis karttunut!
Toimintamme keskittyy muovipuolivalmisteiden kuten levyjen, kalvojen, tankojen
ym. maahantuontiin, myyntiin sekä jatkojalostamiseen.

Mitä etsimme

Asiakkaamme on muovialan yritys Lahdessa ja he etsivät nyt työntekijöitä CNC-koneistus tehtäviin. Työaika on kokopäiväinen ja asiakkaamme on valmis vakinaistamaan työsuhteen, jos työt sujuu hyvin.

Mitä odotamme hakijalta: 

- Reipasta asennetta ja kiinnostusta CNC-koneisiin

B-solid ja CAD/CAM tuntemus

- Mahdollisuutta vakinaistua pidempiaikaisempaan työsuhteeseen (pätevän tekijän asiakkaame on valmis ottamaan suoraan omille kirjoilleen)

- Halua tehdä monipuolisia tuotannon työtehtäviä

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528714
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti