(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja / sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme Ylöjärvellä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä alallaan toiminut osaaja, joka valmistaa laadukkaita osia konepajateollisuuden käyttöön.

Ketä etsimme
Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimipelitaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa. Edellytämme hakijalta WinCAM -tuntemusta, vahvoja ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-sorvilla työskentelystä. Eduksi katsomme erityisesti Fanuc- ohjauksen tuntemuksen, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua täydentää osaamistaan Fanuc-ohjauksella. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla valmius työskennellä myös kaksivuorotyössä erityisesti sesonki- ja ruuhka-aikoina.

Tarjoamme
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla. Työstä maksetaan 15€ -17€ tuntipalkkaa. Tarkempi palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen mukaan.
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin.

Hakuprosessi
Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: sorvi, vakituinen, kokopäivätyö, cnc-koneistaja, Pirkanmaa