(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevaa CNC-KONEISTAJAA/SORVAAJAA

Työnkuva ja vaatimukset: Työtä tehdään pienten ja keskisuurten kappaleiden parissa. Työssä käsitellään pidempiä ja lyhyempiä sarjoja, joten se vaatii pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai jonkin verran kokemusta alalta. Kokemus ohjauksista (Fanuc/Heidenhein/Siemens) ja erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksesi.  Otamme valintaa tehdessämme huomioon myös vastavalmistuneet, sillä aito kiinnostus alaa kohtaan, halu oppia ja kehittyä sekä oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat työssä menestymiselle tärkeimmät ominaisuudet.

Tarjoamme sinulle: Teollisuuden konepajaympäristön, jossa on monipuolinen valikoima uusia ja vanhempia koneita, joten siellä on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. Työskentelytilat ovat siistit ja turvalliset. Tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on pitkän työkokemuksen omaavia alan ammattilaisia.

Hakuprosessi: Tehtävään voit hakea järjestelmämme kautta. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi meille ja kerro siinä osaamisestasi ja palkkatoiveesi alkuun ja mihin haluat sen kehittyvän. 

Lisätietoja:
Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi