CNC-koneistaja, puuala, Alavus
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

CNC-koneistaja, puuala, Alavus

Mattiovi on yksi johtavista ovien valmistajista Suomessa. Mattiovi on osa JELD-WEN-perhettä. JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Mattioven tuotevalikoimaan kuuluu julkisten tilojen sekä asuinrakennusten puurakenteiset ovet ja sen erityisosaamista ovat laadukkaat sisäovet sekä palo- ja ääniluokitellut ovet.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden sekä Mattioven kanssa ja työsopimus tehdään suoraan Mattioven omille kirjoille. Mahdolliset yhteydenotot toivotaan otettavan Eezyn yhteyshenkilöön.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme 5-6 henkilöä konepuusepän tehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä ja tarve on pitkäaikainen. Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta pääsääntöisesti työpäivät koostuvat CNC-koneiden ja konelinjojen parissa työskentelemisestä. Etsimme henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, mutta pienempään vaatimustasoon riittää jonkinlainen aikasempi työskentely CNC-koneella. Odotamme hakijoilta lisäksi erinomaista asennetta työntekoon sekä valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn.

----------

Mitä tarjoamme:

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kyseessä on pitkäaikainen työpaikka suoraan Mattioven omana työntekijänä.

Palkka: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 11.4.2021

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438305
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Alavus