(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Etsimme Kotkassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Etsimme hakijoita, jotka ovat valmiita pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Työssäsi toimit koneistajana asiakasyrityksessämme käyttäen työstökoneita (jyrsin, sorvi), joissa ohjauksena joko Mazak, Heidenhein tai Fanuc. Työ sisältää niin tiimityötä kuin itsenäistä työtä. Työ on 2-vuorotyötä.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta alan peruskoulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi työssä tarvitaan ohjelmointitaitoa ja  osaamista Siemensin karusellisorvin käytöstä. Eduksi katsomme Heidenhein-, Mazak- ja Fanuc-ohjauksen tuntemuksen. Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin.

Tarjoamme Pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus työsuhdeasuntoon. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)