(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Perniö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Perniössä sijaitsevalle kansainväliselle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa. 


CNC-koneistajana pääset mukaan kilpailukykyiseen, vakavaraiseen ja eteenpäin pyrkivään yritykseen, jonka innovatiivisilla tuotteilla on kasvava kansainvälinen kysyntä. Vastuullisessa roolissa pääset näyttämään todelliset kykysi ja vaikuttamaan suomalaisen viennin kasvattamiseen.

Työtä tehdään keskeytyvänä 3-vuorotyönä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

- kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä
- hyvää motivaatiota ja asennetta työtä kohtaan
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-sujuvaa suomen kielen taitoa

-tiimityöskentelytaitoja

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työpaikan sijainnin vuoksi.

Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtävin ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p. 050-549 5000).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.