(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Parker Hannifin
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Asiakasyrityksemme Parker Hannifin Suomi on osa maailmanlaajuista Parker Hannifin Corporationia. He ovat toimineet jo yli 100 vuoden ajan, toimintaa heillä on 50 eri maassa pitäen sisällään yli 300 valmistavaa yksikköä ympäri maailman. Suomessa Parker Hannifin Suomi on toiminut jo lähes 50 vuoden ajan ja tuottanut ammattitaidolla suunniteltuja ratkaisuja monille eri markkina-alueille. 


Haemmekin nyt asiakkaallemme  kesätyöntekijää koneistukseen vaakakaraiselle CNC-työstökeskukselle Tampereelle.


Työtehtäviin kuuluvat CNC-työstökeskuksella koneistaminen, koneistettavien tuotteiden esivalmistelu, puhdistus, mittaaminen ja koneistettujen tuotteiden lopputarkistus sekä hyväksyntä. Työtehtäviin kuuluvat myös niin työkaluhuolto, koneen päivittäishuolto kuin myös koneiden ja ympäristön siisteyden ylläpito.


Hakijalta toivomme kokemusta Fanuc/WinCam ohjauksesta. Mikäli hakijalla on aikaisempaa kokemusta uusien ohjelmien tekemisestä tai ohjelmien ja asetusten muutoksista, katsotaan se eduksi paikkaa täytettäessä. Kuitenkaan ohjelmointikokemuksen puute ei ole este työllistymiselle, sillä työtehtävät voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.


Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muulla tavalla hankittua kokemusta. Lisäksi asiakkaamme arvostaa työntekijöissään itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta työnteossa. Reipas asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssään ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.


Työt on mahdollista aloittaa heti, mutta aloitusaikataulu voidaan sopia myös erikseen. Aloitusajankohdasta riippuen työsuhde tulee kestämään joko elo- tai syyskuun loppuun.


Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli kiinnostuit, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä tullaan täyttämään sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 


Parker Hannifin EMEA Sarl (PHEMEA), based in Etoy, Switzerland, is the Principal Operating Company for Parker in the EMEA region. It is supported by a network of Parker Manufacturing Divisions and Sales Company Entities. The Motion Systems Group Europe is a strategic business Group within PHEMEA. Industrial Systems Division Europe (ISDE) is a key service provider to PHEMEA. As one of the European Divisions of the Motion Systems Group, ISDE – with locations in Germany, Italy, Finland, Netherlands – is accountable for the manufacturing of industrial hydraulic valves, manifold system, related electronics and system solutions. Business Unit Industrial Manifolds produces customer specific hydraulic manifold systems and advanced special valves for focus applications and market segments.