(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Oy SKF Ab
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö (LBU) keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa LBU:n toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Haemme Oy SKF Ab Muuramen tehtaalle

CNC-koneistajaa

voitelujärjestelmätuotannon koneistustiimiin.

Työnkuvaan kuuluvat vaihtelevat osien asetus-, ohjelmointi-, jyrsintä-, poraus- ja sorvaustyöt. Työtä tehdään kaksivuorotyönä aamu- ja iltavuorossa.

Edellytämme CNC-koneistustaitoa sekä kokemusta kappaleiden mittauksesta. Lisäksi arvostamme kykyä uuden oppimiseen sekä valmiutta tehdä muitakin tiimin työtehtäviä. Eduksi katsomme metallialan koulutustaustan sekä Mazak-ohjauksen ohjelmointitaidon.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jatko mahdollinen. Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Lehtinen (SKF), 0407791280.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesesi http://go-on.likeit.fi/apply/22565576 kautta 28.2.2021 mennessä, niin olet mukanan hakuprosessissa.