(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja Outokumpuun
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haluatko murtaa metallipajojen myyttiä? Haluatko olla toteamassa, että metallipajat ovat nykyaikaisia, siistejä ja uutta teknologiaa hyödyntäviä tehtaita?

Nyt on tilaisuutesi olla yksi myytinmurtajistamme!

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun CNC-KONEISTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Haussa on kuitenkin pitkäaikainen tekijä, joten hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisesti.

Työskentely: Tehtaalla pääset työskentelemään nykyaikaisilla automatisoiduilla laitteilla. Taustastasi riippuen työskentelet erilaisten CNC-koneiden operaattorina, jolloin tehtävänäsi on valita oikeat ohjelmat kappeleiden työstöön ja seurata tuotteen laatua sen valmistuttua. Taitojesi tai oppimisesi myötä tehtävääsi voi kuulua myös ohjelmointia, eli työtehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja lisähaastetta on tarjolla jatkossakin.

Sinä: Etsimme itseohjautuvaa, oppimishaluista ja toimeentarttuvaa persoonaa. Tärkeintä on halu ja kyky oppia uutta. Toivomme, että olet opiskellut metallialaa ja toki eduksesi on, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä. Emme vaadi, että olet jo alasi ammattilainen, mutta odotamme, että haluat kehittyä sellaiseksi!

Työvuoromalli: 2-vuorotyö

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, Teknologiateollisuuden TES.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Toimi pian, sillä kartoitamme ehdokkaita jo hakuajan aikana ja palkkaamme tekijän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi