CNC-Koneistaja, Oravainen
Go On Vaasa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Oravaisiin vakituiseen työsuhteeseen CNC-KONEISTAJAA.

Asiakas on valmis opettamaan ja kouluttamaan mikäli olet vasta-alkaja. Mutta jos taas olet CNC-koneistuksen kokenut ammattilainen niin sekin käy, mutta tärkeintä molemmissa tapauksissa on halu lähteä töihin ja kehittyä työssä. Asiakkaamme tilauskanta koostuu eri alojen isojen ja tunnettujen yritysten tilauksista. Työstettävät sarjakoot ovat todella iso kokoisia ja niiden työstämiseen menee aina pidempi aika. Työstökoneissa on käytössä heidenhain -ohjaus ja koneistuskeskukset ovat mallia FPT ja TOS Win. Mikäli hakijalla on aiempaa kokemusta ohjelmoinnista ja edellä mainituista keskuksista, niin katsomme sen suureksi eduksi. Huolellisuus sekä tarkkuus ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa voit kehittyä alan huippua edustavien tuotantolaitteiden parissa tai tuoda omaa osaamistasi yritykseen. Työtä tehdään lähtökohtaisesti yhdessä vuorossa, mutta kaksivuorotyöhön tulee olla valmius. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Palkka muodostuu hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hakijoilta edellytämme: alan työkokemusta tai koulutusta, piirustustenlukutaitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää asennetta sekä motivaatiota työhön, sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

 Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä

- vakituisen työsuhteen

- sopimuksen mukaisen palkan

- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo nyt osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511566
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oravainen