(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, ohjelmointi
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haemme asiakkaallemme nyt kahta CNC-koneistajaa vaativiin koneistustöihin. Asiakasyrityksemme on erikoistunut vaativien materiaalien kuten haponkestävän teräksen työstöön ja sorvaukseen. He tekevät sekä omia tuotteita että asiakkaiden toiveiden mukaisia.

Työpäiväsi Työssäsi hoidat kaiken ohjelmoinnista valmiiseen kappaleeseen pääosin Fanucin sorvilla. Työstämäsi kappaleet ovat rosteria ja haponkestävää. Kappaleiden halkaisija on 10-60mm välillä ja pituus voi olla muutamasta millimetristä metriin. Työstämiesi sarjojen koossa voi olla vaihtelua 1-1000kpl välillä. Teet kuitenkin pääasiallisesti pienempiä sarjoja, joten työpäivissäsi tulee olemaan sen myötä mukavasti vaihtelua. Työpäiväsi vietät noin 20 henkisen tuotannon tiimin kanssa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuoroviikot ovat viisipäiväisiä ja iltavuoroviikkoina pääset nauttimaan kolmipäiväisestä viikonlopusta. Työaikasi on kuitenkin molemmissa vuoroissa viikoittain 37,5h. Omasta autosta on etua, sillä julkisilla yhteydet töihin ovat kehnot. Käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta Fanuc-sorveista, sisältäen kaiken ohjelmoinnista valmiiseen kappaleeseen
  • Okuma-, Siemens- ja Heidenhain-ohjauksien tuntemusta
  • Osaamista pyörivistä työkaluista
  • Tuntemusta ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä
  • Tietämystä työstökeskuksista
  • Suomen TAI englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Voit olla yhteydessä aidosti välittävään tiimimme puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa osaamistasi vastaavan palkkauksen lisäksi myös työterveyden ohella liikunta- ja lounasedun.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: CNC-sorvaaja, sorvaus, sorvi, cnc, koneistaja, ohjelmoija,