(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja, Nortech Metal Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Nortech Metal Oy on yli 20 vuotta toiminnassa ollut monipuolinen koneistusalan yritys. Yrityksen merkittäviä kilpailukeinoja ovat asiakasyrityksille toimitettavien osien tasainen laatu, mittatarkkuus ja häiriöttömät toimitukset. Nortech Metalilla työstetään kaikenlaisia materiaaleja, esimerkiksi rautaa, alumiinia, muovia ja värillisiä metalleja.

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Käytössä on Fanucin ohjelmistot.

Työnhakijalta edellytämme ja eduksi katsomme
- Aikaisemman kokemuksen CNC-koneistajan työtehtävistä
- Alan koulutuksen
- Vuorotyövalmiuden
- Erinomaisen suomen kielen taidon
- Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn
- Kuvienlukutaidon ja kokemuksen asetusten teosta
- Halun kehittää omaa osaamista
- Motivaation ja positiivisen asenteen työntekoa kohtaan

Tarjoamme
- Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen arvostetulla asiakkaallamme
- Mukavan ja innostavan työporukan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaasi jo tänään, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana. Työt alkavat alkusyksyllä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan työntekijän ja Go On Seinäjoen välille. Työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmässä vaiheessa Nortech Metal Oy.n omille kirjoille.

Lisätietoja paikasta antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668, Anita Koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.