CNC-koneistaja, Niemen Tehtaat Oy (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2022

Asiakkaamme Niemen Tehtaat Oy on pirkanmaalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1898. Niemen Tehtaat on yksi suurimmista suomalaisista huonekaluvalmistajista, jolla on pitkät puusepänperinteet. Niemen Tehtailla luotetaan omaan suunnitteluun, kotimaisuuteen, laatuun ja osaamiseen. Keskiössä on aina ollut asiakkaiden tarpeiden tunteminen sekä kädentaitojen ja koneiden jäljen laatu. Nykyisin puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, ja pääpaino on siirtynyt kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti. Niemen Tehtailla työskentelee nykyään noin 50 henkilöä.


Etsimme asiakkaallemme nyt

CNC-KONEISTAJAA 

ja reunalistoituslinjan käyttäjää Sastamalaan.


CNC-koneiden käyttäjän tehtäviin sisältyy ohjelmointia, asetteen tekoa ja työstöohjelmien ajamista työkappaleille. Automaattisen reunalistoituslinjan käyttäjän tehtäviin kuuluuasetteen tekoa, työkappalelavojen asettamista kappaleenkäsittelyautomaatteihin ja yleistä linjan valvontaa. Linja on tietokoneohjattu. Lisäksi myös robotiikasta innostuneille on työtehtäviä tarjolla!

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa ohjelmointiosaamista ja sinulta löytyy tuntemusta puupohjaisista levyistä. CAD/CAM-osaaminen sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksesi. Voit olla myös puualan koulutuksen käynyt tai alan työkokemusta omaava henkilö, jolla on halu oppia osaavaksi CNC-koneistajaksi!

Toivomme, että olet ennen kaikkea kiinnostunut kehittämään osaamistasi, teet työsi intohimolla ja työsi laatu ja hyvä lopputulos on sinulle tärkeää. Arvostamme erityisesti huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta.
 
 Työt voit aloittaa välittömästi ja tässä on hyvälle tekijälle erinomainen tilaisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin päivätyönä, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1263

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösöltä, p. 044 740 4504.


"Service isn't everything, it's the only thing"


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot